2012. június 15., péntek

Megújulás! :)

Az eltűnésem oka az, hogy mind a blog, és a Facebook oldal, valamint az életem is gyökeresen megváltozik. Új desing, kibővített érdeklődési területek, több újrahasznosítás, és több csináld magad bejegyzés várható. Most kettőt hoztam, az egyik, és rágógumi automata, a másik egy ékszerszett! Fogadjátok szeretettel, és hamarosan játékkal is jövök! :)

Rágógumi automata:


Kellékek:
egy mini cserép, egy műanyag gömb, egy gomb, két kisebb fagyöngy, sok színes kásagyöngy, piros festék, és ragasztó. Díszítésnek szalag.
Elkészítés:
A cserepet, a gombot, és a fagyöngyöket lefestettem pirosra, és hagytam őket megszáradni. Én akril festéket használok, ami azonnal szárad, így nem kellett sokáig várni. A műanyag gömböt megtöltöttem kásagyöngyökkel, és a cserépre ragasztottam. A gömb tetejére felragasztottam a gombot, és az egyik fagyöngyöt, illetve a másik fagyöngyöt, a cserép oldalára. Szalaggal díszítettem. Bátran ajánlom mindenkinek!


Ékszerszett:


Kellékek:
virágok, felragasztható gyűrű-, és fülbevaló alapok, pillanatragasztó

Elkészítés, a virágok talpára ráragasztottam az alapokat, kicsit rászorítottam, és már kész is! Egyszerű, és mutatós! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése