2012. július 22., vasárnap

Hurrá nyaraltunk...:)

Ez a bejegyzés kicsit eltér a szokásostól, de csak részben. ;)
Születésem óta, minden évben elmentünk nagymamámhoz nyaralni egy-két hétre vagy egy hónapra. Nagyon szerettünk odajárni mi gyerekek, sok felfedezni való, kaland és móka várt ránk. Csintalan gyerekek voltunk, mindig azt csináltuk, amit nem lehetett volna. Felmásztunk a padlásra, régi kincsek után kutatva, bunkert építettünk az udvar kellős közepén. Régi szép idők, emlékek áradata. Miután felnőttek lettünk el-el maradoztak a hosszabb nyaralások, és már csak néhány napra utaztunk haza. De immár három éve én is oda viszem nyaralni a kisfiamat, aki szintén nagyon élvezi az ottlétet. :)
Jöjjenek a képek!





És végül jöjjön egy kép arról a rajzról, amit a nagymamámnak készítettem, még 2002-ben:

2012. július 9., hétfő

Volt egy húsvéti játék...

Húsvét előtt hirdettem egy játékot, amiben az volt a feladat, hogy a játékra jelentkezők más technikát próbálhattak ki, mint amivel foglalkoznak. A játékra jelentkezők közül mindenki kapott egy nevet, egy játékos társa nevét, de hogy ki kit kapott az a csomag megérkezéséig titok volt, és küldeni kellett neki egy meglepetés "Csináld magad" csomagot, amiben alkatrészek, és kellékek voltak. Eddig vártam a kész alkotásokról készült képek beérkezését. Íme a montázs! Fogadjátok szeretettel! :)

2012. július 5., csütörtök

"Csepp" táskáim

Ezt a két táskát nagyrészt csere-berélt anyagokból készítettem el. A kéket saját használatra varrtam, a textilbőrt, 100 Ft-ért vettem a 100 Ft-os turiban, amiről régebbi bejegyzésben írtam. Mondhatom, nagyon jó vétel volt, még van belőle elég sok. :) A kék anyagot, és a karika táskafület pedig két alkotótársammal cseréltem.
A rózsás táska teljes egészében csere üzletből jött létre.
Ezúton is nagyon köszönöm Nekik!!! :)



2012. július 4., szerda

Az új matrjoska babás táskám :)

Ezt az anyagot még a Fabtextil-től rendeltem pár hónapja, és azóta arra várt, hogy végre táska készülhessen belőle. A táska tegnap végre elkészült, és mondhatom, hogy az új kedvencem lett! :)