2011. október 23., vasárnap

Fásládika

A Praktika magazin egyik számában láttam egyszer egy nagyon jó ötletet. Egy fásládát alakítottak át indiai stílusban. Nagymamámnak is volt egy ilyen ládája, és kb. egy éve elhoztuk tőle. Azóta állt a konyhában, és várta, hogy végre újjászülessen, de egészen máig nem volt rá időm, hogy végre hozzákezdjek. De ma nekiláttam, először az aljáról vettem le a lábakat, mert már nagyon rossz állapotban voltak, aztán a tetejéről levettem a fogantyút és szivacs került rá, amit egy nagyon szép anyaggal vontam be.
Az alsó részt lecsiszoltam, és újrafestettem. És készen lett egy kis zsámoly, amibe még pakolni is lehet.

2011. október 17., hétfő

Licit Gyöngyvérnek:)

Szeretnék nektek megmutatni egy oldalt, ahol egy 10 hónapos kislánynak, Gyöngyvérnek indult jótékonysági licit. Életvarázs a Facebookon!

"Gyöngyvér 10 hónapos tündér, s már 10 hónaposan Hős.. agydaganata volt, kétszer esett át kemoterápián, most őssejtkezelés kapott. A napokban tért haza két ikertestvéréhez, s 12 éves nővéréhez :)
Sok sok jó embernek köszönhetően steril szoba várta, új nyílászárók.. A megérkezett az adományokból összegyűlt szuper kazán, de a bekötésig még nem jutottak el. A Carborobot kazán széndarával működik, s egyelőre hiányzik hozzá a tüzelő..."
 Én is felajánlottam egy neszesszert. a licit 500 Ft-ról indult.

2011. október 15., szombat

Babatakaró

Készen lett a már említett babatakaró, bár már régebben neki kezdtem, mégis csak ma lettem készen vele, mert sajnos időhiánnyal küzdöttem az elmúlt hetekben. De a lényeg, hogy végre készen lett, és mehetünk babalátogatóba:) Már alig várom! :)

2011. október 4., kedd

100 forintos táska:)

Múlt héten vettem egy táskát mindössze 100 forintért. Egyetlen baja volt, hogy egy helyen a bélése ki volt szakadva, és ezért senkinek nem kellett, de én azt mondtam, hogy ennyit megér, mert nem tart sokból megvarrni, és különben is nagyon szép színe van, és mondhatom, feneketlen:)
Öt perc alatt megvarrtam a bélést, és az egyik fület megerősítettem. Így most van egy szuper 100 forintos táskám, és imádom!:)